Investigació

Investigació

La Clínica Bonanova participa a diversos projectes d’investigació. Tenim la convicció que la millor atenció als pacients s’aconsegueix a través d’una meticulosa assistència, recolzada en professionals amb sòlida formació, amb la tecnologia més avançada i mitjançant una activitat d’investigació rigorosa. L’objectiu fonamental és promoure, facilitar i guiar una recerca de màxima qualitat i rigor al camp de l’oftalmologia.

Els projectes d’investigació clínica que es desenvolupen actualment avaluen tecnologies diagnòstiques d’última generació i els últims tractaments mèdics i quirúrgics per a la patologia oftalmològica. La participació en projectes d’investigació nacionals i internacionals ens permet estar en contacte i disposar de la tecnologia més avançada i els tractaments més recents. Diverses empreses confien en la nostra organització per avaluar els últims productes diagnòstics i terapèutics.

A més a més, Clínica Bonanova és un centre acreditat per realitzar assaigs clínics dins l’EVICR.NET (European Vision Institute for Clinical Research Network), del qual formen part 105 institucions a Europa.