La Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular, a FacoElche 2016

La Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular, a FacoElche 2016

Els dies 4, 5 i 6 d’aquest mes de febrer, la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular va participar a FacoElche 2016, una trobada científica anual dedicada a la cirurgia facorefractiva que se celebra des de 1999 a Elx, Alacant, i que aquest any ha arribat a la seva 18ª edició.

Considerada la tercera reunió oftalmològica més important celebrada regularment a Espanya, reuneix a més de 800 oftalmòlegs i professionals del sector a nivell nacional i internacional.

S’hi realitzen conferències i comunicacions especialitzades en cirurgia del cristal·lí, de cataractes, cirurgia refractiva intraocular i de superfície (làser) i s’hi tracten diversos temes relacionats amb les noves tecnologies com els topògrafs, els microscopis per OCT o la faco amb làser de nanosegon utilitzades per diagnosticar i tractar patologies oculars.

Aquest any, hi ha assistit més de 1000 persones acreditades i s’han dut a terme comunicacions amb panels de metges especialitzats de gran renom. També s’ha debatut sobre comparacions de tecnologies com les lents trifocals davant les lents de rang estès i les bifocals. També s’ha dedicat part de les comunicacions de l’esdeveniment a la miopia i la miopia magna, les cataractes i el glaucoma.

Però sens dubte, un dels principals elements del programa és la realització d’una sessió de cirurgia en directe comentada per doctors especialitzats que permet aprofundir en la discussió sobre el tipus de cirurgia oftalmològica realitzada. Aquest any, la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular ha participat en aquesta activitat de gran interès mèdic i oftalmològic retransmesa en directe des de l’hospital de Vinalopó.